ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

παιδικα ρουχα χονδρικη θεσσαλονικη

Η εταιρεία Emery από το 1975 μέχρι και σήμερα συνεχίζει τις υπηρεσίες της στην παιδική μόδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με σκοπό την μοναδικότητα, δημιουργούμε ξεχωριστά και πρωτοπόρα σχέδια με άποψη, για παιδιά από 2 ετών μέχρι και έφηβους 16 ετών. Η συλλογή μας ανανεώνεται διαρκώς, επηρεασμένη πάντα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και χαρακτηρίζεται από τον πρωτότυπο σχεδιασμό.

Επιμελούμαστε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά !

Η Emery ( παιδικα ρουχα χονδρικη θεσσαλονικη ) είναι ένα brand όχι μόνο συνδεδεμένο, αλλά συνώνυμο με την μόδα. Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις προσθέτοντας πάντα τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Έχει ως στόχο να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άνετα και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν, και τα καταφέρνει σε κάθε συλλογή !

Η εταιρεία σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί πολλά καταστήματα διάθεσης των προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι βασικές συλλογές μας είναι δυο, Άνοιξη/Καλοκαίρι και Φθινόπωρο/Χειμώνας, οι οποίες εμπλουτίζονται με flash συλλογές στις ενδιάμεσες περιόδους.

Χάρη στην υπέροχη συνεργασία μαζί σας και την σκληρή δουλειά μας, συνεχίζουμε με σκοπό και στόχο την υλοποίηση του ονείρου μας, που είναι η διάκριση μας στον χώρο της παιδικής – εφηβικής μόδας.